Az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. weboldalai, az azon feltüntetett minden képi és szöveges tartalom, különösen ábrák, képek, táblázatok és szövegek, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak. Ennek megfelelően azok bármilyen formában történő felhasználása, így publikációban, prezentációban való szerepeltetése, nyilvánosságra hozatala, sokszorosítása, másolása kizárólag az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
• Az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag figyelem felkeltési, információs célul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. felelősséget nem vállal.
• Az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. weboldalain megjelenő más oldalakra mutató linkekért, az azok által elérhető oldalak tartalmáért sem erkölcsi sem anyagi felelősséget nem vállal.
• Az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. nem vállal felelősséget a weboldalain, és az ezeken megjelenő linkek által elérhető más oldalakon publikált, idegen nyelvből lefordított szövegekben esetlegesen előforduló fordítási hibákért, pontatlanságokért.
• Az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalai használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
• A weboldalon keresztül a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. részére eljuttatott bármely információ, ötlet az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. tulajdonába megy át, s azt szabadon felhasználhatja.
• Az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. részére bármely módon átadott magántermészetű adatokat, valamint a weboldal olvasása során akaratlanul átadott adatokat bizalmasan kezeljük, és azokat az Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. a szolgáltatásainak fejlesztésére, statisztikai célokra használja fel.
• Egyéni adatok egyéb célra (például  vásárlás) csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.
• A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk látogatóink megismeréséhez.
• A www.ntk.hu látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.
A Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. fenntartja a jogot, hogy az látogatók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.
Tetszett? Oszd meg másokkal is 😉Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin