Van egy kis tóparti nyaralónk, ahol fantasztikus heteket szoktunk eltölteni pihenéssel, a kis családommal. Megvettük a szomszédos telket is, aminek az a nagy előnye, hogy közvetlen tókapcsolattal bír és van rajta egy hatalmas napozós, horgászós stég is.

Az örömmel természetesen jár némi kis üröm is… Fel kell újítani és egybe kell hozni a két telket és házat! Ehhez rengeteg eladó murva fog majd kelleni, mert már nem az első építkezésünk és pontosan tisztában vagyok vele, hogy mire lesz szükségünk.

Eladó murva hol található a közelben?

Természetesen megvannak azok a helyek, ahol eladó murva vagy éppen más építőanyag található. De a legtöbb esetben én a fuvar-oda céghez szoktam fordulni, mert ők profin szállítással együtt oldják meg nekem azt, amire éppen szükségem van. Nem kell az internetet bújnom, mert bár biztos lenne értelme, azonban korábban többször belefutottam, abba a hibába, hogy eladó murva után kutattam és valami nevesincs, megbízhatatlan cégre hagyatkozva hatalmasat csalódtam, mind a mennyiségben, mind az árban, úgy hogy ráadásul nekem kellett vitatkoznom és az igazamat bizonygatnom!

Sok helyen hirdetik, eladó murva olcsón!

Na ezeknek a hirdetéseknek sem szabad mindig bedőlni. Ennek ok kicsit összetett. Sokszor becsábítanak egy jó árral, aztán kiderül, hogy valami harmad-osztályú vacakot akarnak ránk sózni. Aztán ott van az a hatás, hogy amikor eladó murva után vadászunk és már betértünk egy építőanyag kereskedésbe, akkor inkább engedünk a meggyőzésnek és megvesszük a drágábbat, még akkor is, ha az már meghaladja a tervezett kereteinket. Mert hát ilyen ez a kereskedői világ! Tojnak a fejünkre magasról és csakis a minél nagyobb profit érdekli őket!

Na, ebben szerencsére tényleg nagyon nagy segítség a fuvar-oda cég, akiknél ezek a fent leírtak fel sem merülhetnek. Profik. Kedvesek. És sosem csapnak be! Sőt, néha, mint a hentesnél megkérdezik kicsit több lett, maradhat? Ja és képtelenség nekik nemet mondani. ☺

 

Tényleg jó tanács mindenkinek, akinek eladó murva vagy bármi más építőanyag fog kelleni a jövőben. Nézzen szét a neten, a környezetében vagy ahol csak akar. De amint megtalálta azt a céget vagy helyet ahol az eladó murva minősége, ára számára megfelelő, akkor ne váltogassa azt idióta akciók miatt. Mert az építkezés egy hosszútávra való elköteleződés, ahol akciós termékeknek nem sok helye van. Mert, ahogy a mondás is tartja, olcsó húsnak híg a leve legtöbbször.

Őszintén tudom ezért javasolni a fuvar-oda csapatát, akik évek óta szolgálnak ki már minket és a szomszédok is akár a teleknél, akár a pesti házunknál velük szállíttatják az építőanyagot, mert belátták, a legnagyobb kényelem és biztonság az, amikor egy megbízható cég szállítja egy egyszerű telefonos egyeztetés után a szükséges építőanyagot a helyszínre.

eladó murva
Nem tudtok lehetetlent kérni tőlük, és bármikor fordulunk hozzájuk, lehet nincs is nekik éppen a raktáron, de az biztos, hogy a hűséges vásárlóikat kiszolgálják, akár máshonnan beszerezve is az árut, természetesen ugyanazon az áron és minőségben!

Tetszett? Oszd meg másokkal is 😉Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin