Voltál már Budapesten a Zoo kávézóban? Ha nem akkor muszáj meglesned. Ha voltál, akkor gondold el, hogy még több állatot láthatsz, érinthetsz ráadásul a természetben. Hol lehet ilyet?  A ZWF Miami állatparkjában, ahol csupa ritka és veszélyeztetett fajjal találkozhatsz.

Zoological Wildlife Foundation egy fantasztikus hely, ahol olyan állatokkal találkozhatsz, mint leopárdok, aligátorok, lemúrok, különböző ritka kígyók, jaguár, majmok, olyan madarak akikről azt se tudtam hogy léteznek, lehet te sem. Érdemes megnézni a ZWF Miami weboldalát, ahol fel vannak sorolva az állatok, és találsz róluk egy leírást. Tovább mindegyiknél láthatod mire van lehetőség, örökbefogadás, túra, fotózkodás, stb.

ZWF Miami szolgáltatásai

A Zoological Wildlife Foundation rengeteg túrát szervez, és az ebből befolyó összeget természetesen az állatok fenntartására fordítják: https://www.triphobo.com/places/miami-united-states/zoological-wildlife-foundation Nagyon ritka, veszéleztetett fajokról van szó, amelyekkel nem találkozhatsz minden nap, maximum a televízióban vagy az interneten. Hát amíg ők élnek, érdemes megtekinteni őket. Támogassuk a  fenntartásukat azzal, hogy elmegyünk, és befizetünk egy túrára.

Zoological Wildlife Foundation

A különböző túrák mellett akár örökbe is lehet fogadni egy egy kis cukiságot, ami bár nagyobb összeget jelent, ezzel az egész éves fenntartásához hozzájárulunk a kiválasztott állatkánknak.

Vannak időszakok, amikor nagyon jó kedvezményeket lehet bezsebelni. Csak fotózkodásra is van lehetőség, ha csak egy emléket szeretnél, ott jártl, erre is vannak különböző programok.

Zoological Wildlife Foundation infók

Javaslom mindenképp nézzétek meg a weboldalt és a ritka állatkákat, mert kihagyhatatlan! Pl itt egy video: http://www.youtube.com/watch?v=wvLdXruCZoQ Mondhatni élmény a köbön.

Ha én nem győztelek meg titeket, akkor nézzétek meg a tripadvisoron, vagy egyéb oldalakon, ahol látjátok az értékeléseket, és véleményeket, fotókat. Azok tuti meggyőznek majd.

Nem oclsó mulatság, de biztos te is elkezded félretenni a pénzt, hogy ezt az élményt mindenképp átéld a ZWF Miami állatparkjában.

Ha még tájékozódnál, a weboldal blogjából sokmindent megtudhatsz, megismerheted őket jobban, vagy akár saját túrát is szervezhetsz oda, kisebb-nagyobb csoportokkal. Ha ügyes vagy a saját költségedet beépíted a csoport díjába.

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn